All-By-One Weddings and Events
Dagbegeleiding
Logo All-By-One

Weddingplanner of ceremoniemeester?

Mag ik jullie weddingplanner of ceremoniemeester zijn?

Vaak is het verschil niet echt duidelijk en zijn bepaalde taken overlappend.

Een ceremoniemeester staat in voor het goede verloop van uw huwelijksdag met begeleiding van huis

naar de wagen, hulp bij het in- en uitstappen, indicatie geven wanneer wie binnen of buiten mag komen.

De ceremoniemeester doet taken die afgebakend zijn en op basis van een dagindeling die wordt uitgewerkt.

De invulling van de dag zelf (contacten met feestzaal, kerk, gemeente, decoratie, ...) behoren niet tot zijn/haar taken tenzij anders afgesproken. Maar hier is dan de dunne lijn of overgang naar weddingplanner.


Werken jullie met een weddingplanner dan worden deze laatste taken wel verzorgd en ook de dag zelf verder opgevolgd en behartigd.
Werken jullie dus met Brigitte als weddingplanner en/of als fotografe, dan zit in de prijs meteen ook een ceremoniedame inbegrepen.

 

Wat kost een ceremoniemeester of ceremoniedame?

Jullie kunnen ook beroep doen op Brigitte enkel als ceremoniedame.

Na een gesprek omtrent de dagindeling zal besproken worden welke taken jullie aan mij toevertrouwen en wordt een definitief budget bepaald.

Voor de begeleiding op de dag zelf wordt € 500 à € 650  gerekend (afhankelijk van de taken en de dagindeling).


Werken jullie met All-By-One als weddingplanner voor de uitwerking en organisatie van uw huwelijk, of als fotograaf, dan zit dit in het budget omvat en hoeven jullie dus geen aparte ceremoniemeester te voorzien. 

 

Wat kost een weddingplanner?

De kostprijs zal afhangen van de taken die de weddingplanner invult. Is het een pakket van A tot Z met zoeken naar een geschikte feestlocatie, catering, fotograaf, transportmiddelen, DJ, decor en bloemen, ontwerp en drukwerk uitnodigingen, ... dan moet je rekenen op 10 tot 15% van uw totaal huwelijksbudget. Door met een weddingplanner te werken kunnen jullie bij sommige leveranciers ook kortingen bekomen of andere voordelen.  Bovendien hoeven jullie geen zoekwerk meer te verrichten dus een enorme besparing aan tijd die jullie samen kunnen besteden.
Zijn het minder taken, dan zal het budget uiteraard ook minder zijn.


All-By-One biedt extra diensten

Naast de organisatie van jullie huwelijk kan Brigitte ook zelf instaan voor het ontwerpen en drukken van jullie save-the-date kaarten, uitnodigingen, menukaarten, ... Een unieke gelegenheid om ook met exclusieve ontwerpen uit te pakken bij familie en vrienden.
Prijzen zijn afhankelijk van formaat, aantal kaarten, papiersoort, ...

Ook voor fotografie kunnen jullie bij Brigitte terecht. In vele gevallen wordt dit gecombineerd met de taak als weddingplanner of ceremoniedame.